Winkelmand

Wie ben ik…

Ik ben Marleen Lever-van der Wielen.

Na mijn opleiding in Schoonhoven als goud- en zilversmid heb ik stage gelopen bij twee verschillende bedrijven. Daarna kreeg ik een baan aangeboden bij een juwelier. Maar na een jaar was het voor mij duidelijk. Ik wilde weer terug naar Vlieland waar ik in mijn jeugd jaren vakantiewerk gedaan.

Dus zo gezegd zo gedaan…

In 2004 ben ik naar Vlieland vertrokken. Daar had ik direct een baan. Maar mijn droom om voor mezelf te beginnen als edelsmid zat in mijn hoofd en is er ook niet meer uit geweest. Vrij snel heb ik iets voor mezelf opgezet met een werkplaats/atelier aan huis. De eilanders wisten mij dan ook snel te vinden maar er van leven zat er nog niet in.

Inmiddels zijn we wat jaren verder, een man en twee prachtige kinderen rijker. En sinds mei 2017 een winkel met atelier/werkplaats aan de Dorpsstraat 122c. Het is een prachtige winkel geworden met achterin het atelier waar ik het smeedwerk doen. Hiermee ging een droom in vervulling.