Wie ben ik…

Ik ben Marleen Lever-van der Wielen.

Ik heb mijn opleiding in Schoonhoven als goud- en zilversmid mogen volgen en als afsluiting stage gelopen bij twee prachtige bedrijven.  Na mijn stage kreeg ik een baan aangeboden bij een juwelier. Leuk, maar niet helemaal mijn ding. 

Tijd voor rust. Ik wilde graag weer terug naar Vlieland waar ik in mijn jeugd jaren vakantiewerk heb gedaan.                                                                

Dus zo gezegd zo gedaan…

In 2004 ben ik naar Vlieland vertrokken. Daar had ik direct een baan in de horeca. Maar de droom om voor mezelf te beginnen als edelsmid zat in mijn hoofd. Ik ben toen een werkplaats/atelier aan huis begonnen. Eilanders wisten mij al snel te vinden en ook toeristen druppelde voorbij maar ervan rondkomen zat er nog niet in.

Inmiddels zijn we wat jaren verder, een man en twee prachtige kinderen rijker. En sinds mei 2017 een winkel met atelier/werkplaats aan de Dorpsstraat 122c. Het is een prachtige winkel geworden met achterin het atelier waar ik het smeedwerk doe. Hiermee is een droom in vervulling gegaan.