Winkelmand

Atelier-winkel De Zilverjutter verkoopt sieraden die een directe link hebben naar natuur, zand … eigenlijk het eiland-gevoel.
In de knusse winkel aan de Dorpsstraat 112c op Vieland of in deze webshop kunt u de collectie op uw gemak bekijken en bewonderen.

Kijk gerust in deze online winkel van De Zilverjutter, nog leuker is het natuurlijk om u persoonlijk te ontmoeten op het eiland in de winkel!

categorie-foto_schelpenhanger
Schelpen sieraden
categorie-foto_oorsieraden-stekers
Oorsieraden stekers
categorie-foto_oorsieraden-hangers
Oorsieraden hangers
categorie-foto_vlielandsieraden
Vlieland sieraden

Enkele voorbeelden

De Zilverjutter

geeft om de natuur

Recycling van verzendmaterialen

Omdat Atelier De Zilverjutter haar steentje wil bijdragen aan het behoud van de natuur, worden bij ons de verzendmaterialen hergebruikt.  
Daarmee kan het zijn dat de buitenkant van de verpakking er anders uitziet als u zou verwachten.

Omdat wij op een waddeneiland wonen en werken zijn we ons extra bewust van de kwetsbaarheid van de natuur in o.a. het Waddengebied… vandaar deze manier van verzenden.

marleen op strand

Inspiratie op Vlieland

Het eiland geeft rust en inspiratie bij het ontwerpen en maken van sieraden en objecten. De zee, het strand, de luchten, de mooie natuur, elke dag weer iets anders. Het is een voorrecht hier te wonen en werken EN mijn passie voor het edelsmeden te mogen uitoefenen.

Marleen

-

"De Zilverjutter"

De edelsmid van dit atelier, Marleen Lever-van der Wielen, maakt in de winkel de door haar ontworpen en gecreëerde (trouw)sieraden van zowel zilver als goud. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met edelstenen of hars. Ook verwerkt zij barnsteen dat zij op het eiland heeft gevonden.

Nieuwtjes

I Watch versieren? Naast de gave armbanden van BANDED nu ook banden voor de I Watch. Hoe vet is dat Nooit meer een saaie I Watch . Ze zijn uitsluitend verkrijgbaar in de …
Tags: , ,
Naast de fysieke winkel is er nu ook een webshop Onze webshop is een tijdje buiten dienst geweest door alle drukte in onze winkel aan de Dorpsstraat in Vlieland. Omdat er klanten …
Tags: , , , ,

Instagram

[insta-gallery id=”1″]