Winkelmand

Atelier-winkel De Zilverjutter verkoopt sieraden die een directe link hebben naar natuur, zand … eigenlijk het eiland-gevoel.
In de knusse winkel aan de Dorpsstraat 122c op Vieland of in deze webshop kunt u de collectie op uw gemak bekijken en bewonderen.

Kijk gerust in deze online winkel van De Zilverjutter, nog leuker is het natuurlijk om u persoonlijk te ontmoeten op het eiland in de winkel!

categorie-foto_schelpenhanger
Schelpen sieraden
categorie-foto_oorsieraden-stekers
Oorsieraden stekers
categorie-foto_oorsieraden-hangers
Oorsieraden hangers
categorie-foto_vlielandsieraden
Vlieland sieraden

Enkele voorbeelden

De Zilverjutter

geeft om de natuur

Recycling van verzendmaterialen

Omdat Atelier De Zilverjutter haar steentje wil bijdragen aan het behoud van de natuur, worden bij ons de verzendmaterialen hergebruikt.  
Daarmee kan het zijn dat de buitenkant van de verpakking er anders uitziet als u zou verwachten.

Omdat wij op een waddeneiland wonen en werken zijn we ons extra bewust van de kwetsbaarheid van de natuur in o.a. het Waddengebied… vandaar deze manier van verzenden.

marleen op strand

Inspiratie op Vlieland

Het eiland geeft rust en inspiratie bij het ontwerpen en maken van sieraden en objecten. De zee, het strand, de luchten, de mooie natuur, elke dag weer iets anders. Het is een voorrecht hier te wonen en werken EN mijn passie voor het edelsmeden te mogen uitoefenen.

Marleen

-

"De Zilverjutter"

De edelsmid van dit atelier, Marleen Lever-van der Wielen, maakt in de winkel de door haar ontworpen en gecreëerde (trouw)sieraden van zowel zilver als goud. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met edelstenen of hars. Ook verwerkt zij barnsteen dat zij op het eiland heeft gevonden.

Nieuwtjes

leren armbanden met zilveren maritiem ornament
Geen ringen maar een armband, het kan allemaal. Zo leuk de afwisseling van mijn werkzaamheden.
Oesterschelp hanger met witte parel
Nieuw in onze winkel is de schelphanger van een oesterschelp met daarin een mooie cultivé parel gemonteerd. Elk exemplaar is uniek.
Het is al lange tijd stil hier op FaceBook maar niet op Vlieland... het is nog steeds gezellig druk. Binnenkort een update wat er van >>> Lees verder
witgouden trouwringen_juni2019
Met deze witgouden ringen wordt een huwelijk bezegeld. Altijd een bijzonder moment om deze creatie te overhandigen.